IMG_20190529_102828

Shenzhen Huijing Téhnologi Co., Ltd. didirikan dina Séptémber 27 2011. Alamat ieu ayana di Lake Shiyan nu geulis di Kacamatan Bao'an, Shenzhen. Eta ayeuna boga wangunan pabrik baku tina 1.000 méter pasagi sarta garis produksi anyar modul COB / COG-LCD. Kusabab ngadegna anak, parusahaan geus fokus kana rarancang, produksi jeung jualan tina tampilan cair kristal (LCD) jeung cairan tampilan kristal modul (LCM). Produk ngawengku: modul karakter titik matrix, grafis modul titik matrix, modul pustaka karakter Cina, kode bagean modul layar, modul boléd, modul TFT sababaraha kategori.

Maca deui

Produk Artikel

datangna Produk

partener

WhatsApp Online Chat!