IMG_20190529_102828

Shenzhen Huijing Technology Co., Ltd. iki diadegaké ing September 27, 2011. Alamat dumunung ing Lake Shiyan ayu ing District Bao'an, Shenzhen. Saiki nduwèni bangunan pabrik standar 1.000 meter lan baris produksi anyar modul cob / COG-LCD. Wiwit diadegaké, perusahaan wis fokus ing desain, produksi lan dodolan tampilan Cairan kristal (LCD) lan Cairan Crystal tampilan modul (LCM). Produk kalebu: modul karakter dot matrix, Graphic modul dot matrix, modul perpustakaan Karakter Cina, kode babagan modul layar, modul OLED, modul TFT sawetara golongan.

Waca liyane

Products Bintang

rawuh Products

partener

Tampilan Online Chat!